The Cure - Trilogy Live In Berlin DVD

In Stock

550,00 Kč

Záznam koncertu z Berlínského Tempodromu z listopadu 2002. Název Trilogy je odvozen od 3 alb ( 'Pornography' (1982), 'Disintegration' (1989) a 'Bloodflowers' (2000) ), která na koncertě zazněla.
Pornography Set:
1. One Hundred Years
2. A Short Term Effect
3. The Hanging Garden
4. Siamese Twins
5. The Figurehead
6. A Strange Day
7. Cold
8. Pornography

Disintegration Set:
9. Plainsong
10. Pictures Of You
11. Closedown
12. Lovesong
13. Last Dance
14. Lullaby
15. Fascination Street
16. Prayers For Rain
17. The Same Deep Water As You
18. Disintegration
19. Homesick
20. Untitled

Bloodflowers Set:
21. Out Of This World
22. Watching Me Fall
23. Where The Birds Always Sing
24. Maybe Someday
25. The Last Day Of Summer
26. There Is No If'
27. The Loudest Sound
28. 39
29. Bloodflowers
Bonus Encore Tracks:
30. If Only Tonight We Could Sleep
31. The Kiss

Other products in the same category: (30)

Customers who bought this product also bought:

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop